Over ons

Over ons

Mijn naam is Margreet Boer. In de zomer van 2014 ben ik gestart met Boer ZorgAdvies.

Na jarenlange ervaring als psychiatrisch verpleegkundige werd ik indicatieadviseur. Ik werkte bij diverse gemeentes (Wmo), het CIZ (indicatiesteller en medewerker bezwaar) en Bureau Jeugdzorg. Ook deed ik opdrachten voor instellingen binnen de VG-sector en de GGZ.

In 2010 maakte ik de overstap naar de letselschade en breidde daarmee mijn ervaring uit met ergonomische kennis en het speelvlak binnen de letselschade.

Het bieden van perspectief voor de langere termijn is één van de belangrijkste drijfveren binnen mijn werk. Soms hebben mensen ondersteuning nodig om hun evenwicht te hervinden en meestal is men niet bekend met de (voorliggende) mogelijkheden die er zijn vanuit Wmo, ZorgVerzekeringsWet en Wlz.

Margreet-Boe

Vanuit brede ervaring en deskundigheid kan ik snel en op korte termijn zaken regelen en realiseren. Vanuit de onafhankelijke positie kan ik vaak veel duidelijkheid scheppen in de situatie, hetgeen zowel voor het slachtoffer als voor de aansprakelijke partij van toegevoegde waarde is en uiteindelijk voor alle partijen tot bevredigende oplossingen leidt.

SAMENWERKING

 

Boer ZorgAdvies heeft sinds 2015 een samenwerkingsverband onder de naam VZ-Expertise. Naast de bundeling van ervaring en kennis en de mogelijkheid om elkaar wederzijds te consulteren is hiermee ook de vervanging bij ziekte, vakantie of uitval gegarandeerd.

Onze gemeenschappelijke site kunt u bezoeken via: www.vzexpertise.nl

WAT ANDEREN ZEGGEN

Bert Groote
WA Groote Personenschade.

“Margreet is een zeer deskundig en toegewijd ’regelaar’ en begeleider van zorg, voorzieningen en overige zaken, die soms nodig zijn om slachtoffers van letselschade te helpen en te ontzorgen. Al een groot aantal jaren maak ik daarom graag van haar kennis en kunde gebruik.”

Niek Wolthers
letselschade advocaat

“Margreet is een empathische betrokken zorgprofessional die met haar kennis, vasthoudendheid en geduld in staat is de beste oplossingen te realiseren voor mijn cliënten.”

Fam. van de Brink
Rotterdam

“Na het ongeluk stond onze wereld op zijn kop. Er speelde zoveel tegelijk en we wisten niet waar te beginnen. Het was een verademing toen we jou ontmoetten. Iemand die betrokken en daadkrachtig is en verstand van zaken heeft. Die meedacht in wat prioriteit had en wat van later zorg was. Je hebt ons veel kopzorgen uit handen genomen. We stonden er niet meer alleen voor en dat is zo super!”

 

Hebt u vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Boer ZorgAdvies
Parallelweg 52
6874 BH Wolfheze
E-mailadres: info@boerzorgadvies.nl
Telefoon: (+31) 6-3191 0351